HR Expert a introdus cu success pe piata resurselor umane un nou concept, o noua abordare care isi propune sa intampine candidatii in mod proactiv, sa ii cunoasca, sa descopere punctele forte, aspiratiile. Acest process serveste HR Expert-ului sa identifice acel loc de munca ce se potriveste cu profilul candidatului.

Specialistii HR Expert manuiesc cele mai eficiente tehnici astfel incat sa identifice candidatii potriviti. Acestia primesc atat servicii de consultanta cat si sfaturi de o inalta calitate, toate acestea rezultand dintr-o cunoastere a cerintelor pietei si a profilelor.

Lumea este intr-o continua schimbare iar HR Expert raspunde acestei schimbari printr-o abordare revolutionara, in mod pozitiv si flexibil, cu seriozitate si professionalism. HR Expert satisfice cele mai pretentioase cereri ale clientilor, reusind sa identifice candidatii cei mai potriviti pentru ariile de activitate.

HR Expert acorda o atentie deosebita fiecarui proiect in parte iar rezultatele positive reprezinta dovada specialistilor HR din companie. Pasiunea pentru HR si ambitia echipei HR Expert asigura excelenta si performanta.

„HR Expert” este o campanie care asigura servicii de resurse umane pe piata romaneasca si internationala, Principalul sau obiectiv este dezvoltarea unui nou concept de afaceri pe piata romaneasca de resurse umane, aducand o noua mentalitate pentru clientii nostrii atat companii cat si candidati creand totodata un echilibru perfect intre calitate, rapiditate si costuri.
„HR Expert” a deschis recent noi birouri in Bucuresti, Ploiesti si Constanta si doreste sa isi extinda reteaua de birouri in toata tara si nu numai.
Echipa „HR Expert” este formata doar din profesionisti, cu o pregatire ridicata si care isi dedica timpul sa va ofere cele mai bune servicii de resurse umane.